Asal-Usul Jaipongan Di Daerah Jawa Barat

Jaipongan atos katelah di Indonesia salaku budaya jawa barat anu kedah di lestarikeun sareng di

Gheisya, Penari Cilik Binaan Sanggar Nay Sunda Kapilih Jadi Béntang Jaipong Jabar

Gheisya Ramadhani Isfahani nyaéta salah sahiji penari ti sanggar tari Nay Subang nu jadi binaan

Pangandaran Mimiti Dibuka, Tingkat Datangna Wisatawan Langsung Ningkat

PIKIRAN RAKYAT – Rengse dibuka na balik obyek wisata di Kabupaten Pangandaran dina Jumaah,5 Juni

Pamaén Pérsib Ieu Ayeuna nuju di Rumah Sakit. Nyuhunkeun Pidua Bobotoh Sangkan Tiasa Maén Bal Deui

Gelandang Pérsib Bandung, Puja Abdillah ayeuna nuju teu damang. Anjeunna dirawat di Rumah Sakit Al-Ihsan,