Penjualan Hyundai Jeung Kia Ngaleuwihan 1 Juta Unit di Eropa

Wasunda, Warta – Penjualan Hyundai Motor Co jeung afiliasina Kia Corp ngalonjak 21 persén dina

Harga Minyak Jadi Rp 14.000 Saléter Ngawitan ti Kaping 19 Januari 2022

Wasunda, Warta – Ti Sababaraha waktu ka tukang harga minyak goréng ngaronjat naék. Masyarakat kalabakan

Luhut : “Aturan Aktivitas di Tempat Umum Bakal Diperketat”

Wasunda, Warta –Koordinator PPKM Luhut Binsar Pandjaitan ngedalkeun yén persyaratan masyarakat nu bakal ngalakukeun aktivitas

Balap Liar ‘Resmi ‘ Bakal Rutin Diayakeun

Wasunda, Warta – Polda Métro Jaya sacara resmi ngagelar balapan keur ngakordinir masyarakat nu biasana

Honorér Bakal Dihapus ti Instansi Pamaréntahan

Wasunda, Warta – Aya iber yén pamaréntah bakal ngahapus Honorér dina instansi pamaréntahan. Menteri Pendayagunaan

RUU TPKS Geus Disatujuan Jadi RUU Inisiatif

Wasunda, Warta – Rapat Paripurna DPR RI Ka-13 Masa Persidangan III Tahun SIdang 2021-2022, Salasa