Tersangka Korupsi Bansos Bogor Kénéh Buron

Wasunda, News — Tersangka korupsi dana bantosan sosial (bansos) pandemi Covid-19, ES anu ngajabat janten

Palaku Curanmor Ditémbak Mati di Bandung

Wasunda, News — Saurang palaku pencurian kendaraan bermotor (curanmor) ditémbak mati ku Aparat Satuan Résérse

Strap Mask Aya Fungsina Sih, Ngan….

Wasunda, News — Ayeuna keur ramé pisan anu maké tali masker. Salian jang gagayaan méh

IKA Unpad Ngalakukeun Sinérgitas Jeung Sababaraha Pihak Pikeun Nyumponan Pandemi

Wasunda, Bandung – Ikatan Alumni (IKA) Universitas Padjadjaran (Unpad) sareng Unpad, Kamar Dagang sareng Industri

MV “DDU-DU DDU-DU” Nyitak Rékor Ditongton 1,5 Miliar Kali di YouTube

Wasunda, Trend — Girl band asal Koréa Selatan BLACKPINK nyitak rékor anyar deui ku video

Michaelangello Rampulla Jadi Pamaén Karesep Bintang Bété, Anéh Pisan!

Wasunda, Trénd – StandUpBola ayeuna geus asup ka épisode nu kadalapan. Di épisode nu ayeuna,