Adele Beuki Nanjeur Sabada Lagu “Easy On Me” Nempatan Billboard Hot 100

Wasunda – Panembang kahot asal Inggris, Adele, manéhna beuki nanjeur sabada “Comeback” ngaliwatan lagu anyarna

Disney Mundurkeun Jadwal Medal Sababaraha Film nu Geus Dianti-anti

Wasunda – Disney diiberkeun bakal nunda pikeun medalkeun sababaraha film nu geus dianti-anti sakum penggemarna

Kejati Jabar Néwak Saurang Koruptor nu Geus Buron Salila Dalapan Taun

Wasunda, Warta – Kejaksaan Tinggi (Kejati) Jawa Barat geus néwak mantan dosén nu jadi buronan

BMKG Mireng Hujan Gedé Bakal Nyorang Sabagéan Gedé Wilayah Indonesia

Wasunda, Warta – Di tanggal 19 Oktober 2021, Badan Meteorologi, Klimatologi, jeung Geofisika (BMKG) mireng

Kapolres Bekasi Geus Néwak Tilu Rumaja nu Jadi Bégal

Wasunda, Warta – Anyaran ieu Kepolisian Resor Metropolitan Bekasi geus néwak tilu palaku bégal motor

Imah Adat Julang Ngapak

Wasunda, Budaya – Sakumaha dipikanyaho ku balaréa yén tiap daérah di Indonésia miboga imah adat