Optimisme Anggie Yudistia Kanggé Kasuksésan Indonesia Jadi Tuan Rumah Piala Dunia U-20 – Wasunda

Foto: Situs Resmi Kemenpora/ Putra

Staff Khusus Presiden Angkie Yudistia optimis yén gelaran Piala Dunia U-20 nu tuan rumahna nyaéta nagara urang nyalira, Indonesia.

Dumasar ti warta resmi Kemenpora. Anjeunna ngaku reueus margi Indonesia tiasa janten tuan rumah Piala Dunia U-20 nu diayakeun di Indonesia. Anjeunna gé miharep kanggé Présiden sareng Ménpora kanggé nyukséskeun ieu gelaran saunik pisan.

“Bagéa pisan, reueus pisan tangtu (Indonesia jadi tuan rumah Piala Dunia U-20). Presiden ogé Ménpora, arurang nyobi sasaé-saéna, saunik-unikna kanggé tiasa nyambut Piala Dunia U-20,” saur Angkie nu dikutip sareng disunting ku Basa Sunda ti warta Resmi Kemenpora (9/7/2020).

Angkie gé ngajelaskeun soal fasilitas umum. Ku tos ninggal gelasaran Asian Para Games 2018 nu digelar di Indonesia, eta jadi salah sahiji buktos yén Indonesia téh gaduh sareng tiasa ngembangkeun fasiltias-fasilitas nu ramah.

“Pami ninggal fasilitas umum, kami ninggal yén ti Asian Para Games 2018 jadi buktos nyata. Indonesia tiasa gaduh sareng ngembangkeun fasilitas-fasilitas nu ramah. Sareng kanggé Piala Dunia, aruran maksimalkeun sadaya séktor, tiasa ngabuktoskeunyén Indonesia bisa. Optimis, margi Indonesia tos pangalaman pisan,” teges Angkie

Sateuacanna, Menteri Pemuda Olahraga (Menpora) Zainudin Amali nalika ngayakeun konferensi pers sareng Ketua Umum PSSI Mochamad Iriawan di Media Center Kemenpora dinten Jumat (3/7) nyarios, aya pambagéan tugas kanggé nyukséskeun gelaran Piala Dunia U-20 tahun 2021.

sateuacanna, Menteri Pemuda dan Olahraga (Menpora) Zainudin Amali dina knfrensi pers sareng pupuhu PSSI Mochamad Iriawan di pusat media,jumaah (3/7) saur, aya pamisahan pancén supados Piala Dunia suksés U-20 2021. “Aya bagéan tugasna, kami pamaréntah badé ngurus gelaran bareng PSSI sareng unsur nu sanés, Kamentrian/Lembaga sanés. Saremg, PSSI konsentrasina di kasiapan Tim Nasional Indonesia. Mudah-mudahan arurang gera nyiapkeun margi waktosna tos sakedap deui, kapotong tilu bulan leuwih ku Covid-19 boh éta nyiapkeun pelatnas boh éta nyiapkeun gelaran  ieu gé rada kahalang,” saur Ménpora.