Warkopi Resmi Bubar Nuturkeun Kahayang Lembaga Warkop DKI

Sumber Foto ti Instagram @bravecation

Wasunda, Warta – Warkopi resmi dibubarkeun per 13 Oktober 2021. Kaputusan ieu mangrupakeun tindak lanjut tina paménta lambaga Warkop DKI sangkan Warkopi ngaganti ngaran.

Humas Patria TV Aly Julys ngedalkeun Warkopi DKI geus resmi dibubarkeun. Anjeunna ngedalkeun geus teu aya deui Warkop DKI KW.

“Dina ieu kasempetan, kuring ngawakilan Patria TV, ngawakilan ALfin Dimas jeung Asep mastikeun yén per  poé ieu Warkopi resmi dibubarkeun. Jadi Warkopi geus euweuh deui, geus euweuh deui Warkop KW, geus euweuh deui Alvin-Indro KW, Dimas-Mas Kasino KW, jeung Asep-Mas Dono KW,” ceuk Aly dina katerangan pérs.

Aly ngedalkeun teu aya deui parobahan ngaran sabada pambubaran,. Kahareupna, anjeunna nyebut yén ngan aya ngaran Alvin, Dimas, jeung Asep.

Salianti kitu, Aly negeskeun sakabéh kontén Warkopi geus dihapus dina média Patria TV ti sabaabraha waktu ka tukang. Namung, anjeunn ateu ngélak aya pihak-pihak nu masih nunggah atawa ngédit kontén Warkopi di média sosial.

Alu oge nyebutkeun Alvin, Dimas, jeung Asep geus meunang kontrak ékslusif ti salah sahiji perusahaan film Indonésia. Namung anjeunna embung nyebut film naon nu bakal di bintangan ku trio ieu

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *