Wagub Jabar Ngajak Warga Ngagunakeun Karéta Api Nalika Iinditan

Wakil Gubernur (Wagub) Jawa Barat (Jabar) Uu Ruzhanul Ulum. (Foto: Istimewa)

Wasunda – Wakil Gubernur Jawa Barat Uu Ruzhanul Ulum ngajak masarakat Jabar kanggé ngagunakeun transportasi karéta api nalika iinditan, kumargi salian ngeunaheun, ogé aman jeung gampil diaksésna.

Wakil Gubernur Jabar Uu Ruzhanul nyebatkeun yén PT Karéta Api Indonésia ngagaduhan inovasi anu bisa jadi daya tarik. Ngawitan ti percepatan waktu tempuhna, panyadiaan layanan WiFi haratais, tepi ka panyadiaan layanan live cooking di jero karéta api.

“Ayana inovasi palayanan, inovasi sarana prasarana jauh pisan, hébat pisan upami dibandingken jeung sababaraha taun kapengker. Komo deui ngagunakeun WiFi, ieu kami percanten bakal jadi daya tarik anu béda kanggé para oangunjung,” saurna.

Komo deui ayeuna waktu tempuh Karéta Apu Argo Wilis (Bandung- Surabaya Gubeng) leuwih gancang 48 menit, jadiw waktu tempuhn ajadu 9 jam 55 menit.

“Kuring ngahaturkeun nuhun ka PT KAI anu dinten ayeuna ngalakukeun inovasi-inovasi utamina anu substansu pisan nyaéta peecepatan perjalanan,” saur Kang Uu.

“Kami yakin ku ayana inovasi anu disayogikeun dinten ayeuna, panumoang bakal leuwih loba sarta kuring miharep masarakat Jabar kanggé ngagunakeun karéta api dina jasa transportasina,” pungkas Uu.

Diréktur Utama PT Karéta Apu Didiek Hartantyo nyebatkeun yén sagala rupi Inovasi dihadirkeyn pikeun nyiptakeun “customer experience” anu leuwih alus jeung méré niléy tambah ka para panumpang.

“Harepanna, layanan ieu bisa ngobatan kasonoan para panikmat perjalanan karéta api sarta méré pangalaman anu berkesan,” saur Didiek.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *