Wagub DKI Ngahaturkeun Nuhun Ka Ketum PSI Ngacék Lokasi Formula E

ANTARA FOTO/Aprillio Akbar/aww.

Wasunda, Warta – Wakil Gubernur DKI Ahmad Riza ngahaturkeun nuhun ka Ketua Umum Partai Solidaritas Indonésia (PSI) Giring Ganesha nu ngecék lokasi Formula E di Ancol, Jakarta Utara, dina poé Rebo (5/1)

Sababaraha program di DKI Jakarta lain na siga bendungan nepi ka sumur resapan, ceuka njeunna ogé teu ditutup-tutupan keur dicék ku wakil rakyat atawa warga.

Anggota DPRD DKI émang boga hak keur ngalakukeun pengawasan pikeun program nu dijalankeun éksékutif.

“Hartina anggota DPRD gawé sasuai jeung tupoksina ngalakukeun pengawasan program, program nu kami susun baabrengan jeung maranéhna salaku anggota déwan,” ceuk Riza

Ketua Umum PSI Giring Ganesha nilik lokasi Formula E di Ancol dina poé Rebo. Manéhna ogé ngakritik lokasi ajang balap mobil listrik ieu sabab acan aya pagawé nu bakal nganggeuskeun sirkuit, sedengkeun balapan bakal dimulai lima bulan deui.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *