Tina 725 Pasién Omicron di Indonésia 75 Persén Mangrupakeun PPLN

Amanda Perobelli/reuters/

Wasunda, Warta – Kepala Dinas Keséhatan Provinsi DKI Jakarta Widyastuti ngedalkeun yén nepi ka poé Sabtu (15/01) isuk-isuk aya 725 kasus positif COVID-19 nu diakibatkeun ku panularan Varian Omicron di Ibu Kota.

75 persén tina kasaluruhan kasus ieu kadetéksi ti palaku perjalanan luar negeri (PPLN).

“Dina isuk-isuk geus aya laporan u ayana 725 kasus positif Omicron. 75%na mangrupakeun PPLN, nyaéa 545 kasus, tuluy 180 (kasus) nyaéta sabab transmisi lokal gedéna 24,8 persén,” ceuk Widyastuti.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *