Tim Intélijén Imigrasi Kalbar Nyebutkeun Yén Aya 21 WNA di Kapuas Hulu

ANTARA FOTO/HO-Humas Imigrasi Putussibau (Teofilusianto Timotius)

Wasunda, Warta –Tim Intelijén jeung Penindakan Divisi Keimigrasian Kantor Wilayah Kementerian hukum jeung HAM Kalimantan Barat nyebutkeun aya 21 urang warga nagara asing (WNA) aya di wilayah Kapuas Hulu.

“Ayeuna aya 21 urang WNA salaku misionaris ti lluar negeri nu ngalakukeun pelayanan di wilayah pedalaman Kapuas Hulu,” ceuk Kepala Bidang Intélijén jeung Pendakan Keimigrasian Kalbar Samuel Pangihutan.

Samuel ngedalkeun para misionaris ieu ngagunakeun izin inggal terbatas jeung izin tinggal tetap nu geus kavérifikasi d iKantor Imigrasi Putussibau dihandap Yayasan Misi Masyarakat Pedalaman (YMMP).

Kumandang anjeunna, pendataan urang asing salaku léngkah pangawasan pikeun keberadaan jeung aktivitas urang asing.

Salianti kitu, Tim Intélijén imigrasi ngadatangan PT kawedar Wood Industri nu bergerak di bidang pengelolaan kayu di Kecamatan Putussibau Selatan, Kapuas Hulu.

Saacanna, aya WNA nu ngajabat salaku manajer di perusahaan ieu. Namung salila sasalad COVID-19, WNA ieu geus balik deui ka Malaysia jeung aya nu pindah ka perusahaan séjén di Berau, Kalimantan Timur.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *