Tilu Film Pondok Indonésia Minton Munggaran di Festival Europe on Screen 2021

Foto: (ANTARA/Europe on Screen)

Wasunda – Tilu film pondok Indonésia minton munggaran di Festival Film Uni Eropa ka-21 Europe on Screen (EoS).

Katilu film pondok éta mangrupakeun pinunjul dina ajang kompetisi EOS Short Film Pitching Project (SFPP) 2020. Sakum pinunjul meunangkeun waragad parsial ti EOS sarta fasilitas pasca produksi ti SAE Indonésia.

Tilu film nu bakal dipintonkeun ieu di antarana nyaéta “Ghulam” karya sutradara Nashiru Setiawan asal Malang, “Tour de Serpong” karya sutradara Steven Vicky S asal Tangerang, jeung “Kepada Istriku (Martha, I’m Home)” karya sutradara Patrick Warmanda asal Jakarta.

Kompilasi tilu film éta bisa disakséni sacara haratis ti tanggal 22 Séptémber jam 14.00 WIB ngaliwatan Festival Scobe.

Meninaputri Wismurti salaku Festival co-director EoS 2021 nyebutkeun yén pihakna ngarasa féstival film mangrupakeun sarana tur wadah kréatif sarta édukatif pikeun nu nyieunan film anom Indonésia.

EOS SFPP sorangan geus lumangsung ti tau 2018 kénéh sarta dirojong ku Uni Eropa, SAE Indonésia sarta Kemala Home Living.

Di taun ayeuna, EoS ngayakeun deui ajang SFPP KA-4. Dalapan finalis pinilih bakal ngapréséntasikeun idé filmna di hareupeun tilu juri nyaéta Edwin Nazir, Kamila Andini jeung Yosep Anggi Noen. Sési préséntasina bakal dilumangsungkeun di tanggal 24 Séptémber jam 09.00 WIB sarta kabuka pikeun publik.

Pikeun inpormasi leuwih teleb sarta jadwal lengkepna bisa ditilik di situs www.europeonscreen.org.

Editor: Imanudin Abdurohman

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *