Tilu Agénda Kunjungan Kerja Présidén Ka Kalimantan Utara

ANTARA/HO-Biro Pers Sekretariat Presiden/Laily Rachev.

Wasunda, Warta – Présidén RI Joko Widodo ngalakukeun kunjungan kerja ka Kalimantan Utara, Salasa, keur melak Mangrove bareng jeung Dubes, Pegiat lingkungan jeung masyarakat.

Présidén Jokowi ogé dijadwalkeun nilik vaksinasi COVID-19 jeung nyalurkeun bantuan ka Pedagang Kaki Lima (PKL) di Kalimantan Utara sakumaha katerangan tertulis Biro Pérs Sékrétariat Présidén ditarima di Jakarta, Salasa.

Ngalangkungan Pangkalan TNI AU Anang Busra, Kota Tarakan, Présidén bakal ngalanjutkeun penerbangan ngagunakeun helicopter Super Purna nu TNI AU dilanjutkeun naék kapal cepat keur ka Kabupatén Tana Tidung.

Di Désa Bebatu, Kabupatén tana Tidung, Présidén diagéndakeun bakal melak tangkal mangrove bareng jeung dubes, pegiat ligkungan sarta masyarakat. Sarta dilajeng ku nilik vaksinasi ti imah ka imah jeung méré bantuan ka Pedagang Kaki Lima (PKL) di Kawasan Sebengkok Kota Tarakan.

Présidén dibarengan ku Menteru Sékrétarus Negara Pratikno, Sékrétaris Militér Présidén Marsda TNI M. Tonny Harjono, Komandan Paspampreés Mayjén TNI Tri Budi Utomo, sarta Députi Bidang Protokol, Pérs, jeung Médua Bey Machmudin.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *