Sinovac Keur Nalungtik Dampak Omicron Pikeun Vaksin Inaktif COVID-19

ANTARA FOTO/REUTERS/Aly Song/rwa.

Wasunda, Warta – Produsén Vaksin nu kasohor di China, Sinovac Biotech bakal ngalakukeun panalungtikan pikeun mikanyaho dampak varian Omicron pikeun vaksin inaktif COVID-19.

“Kami ogé bakal ngévaluasi naha perlu dikembangkeun vaksin anyar keur ngalawan varian Omicron ieu dina waktu nu deukeuy,” ceuk Sinovac, di Béijing, China, Salasa.

Produsén vaksin nu basisna di Béijing ieu geus mantau perkembangan kasus varian Omicron.

“Kami sacara aktif ogé ngumpulkeun informasi jeung sampel varian Omicron ngalangkungan jaringan mitra kami di saluruh dunya,” ceuk Sinovac..

Saacanna Sinovac geus ngembangkeun vaksin inaktif COVID-19 keur varian Gamma jeung Délta.

“Lamun diperlukeun, kami bakal gancang ngembangkeun jeung ngaluncurkeun produksi vaksin anyar dina skala gedé, sangkan bisa inuhan kabutuhan vaksinasi anyar,” ceuk Sinovac.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *