Saparapat Medali Emas Jabar Disumbangkeun Kabupatén Bogor

(ANTARA/HO-Pemkab Bogor)

Wasunda, Warta –  Atlét kontingén Jawa Barat asal kabupatén Bogor nyumbang 34 medali atawa saparapat tinal total medali emas nu diraih Jawab Barat salila PON XX di Papua.

Total atlét asal Kabupatén Bogor nyumbagkeun 75 medali nu kanagi kana 34 medali emas, 16 medali pérak jeung medali perunggu.

Kepala Bidang Humas Komite Olahraga Nasional Indonésia (KONI) Kabupatén Bogor Otray Sugiarto ngedalkeun atlét Kabupatén Bogor geus méré naon nu dipikahayang Bipati Bogor, komo ngaleuwihan targét 30 medali emas.

Indéks Préstasi Olahraga Kabupatén Bogor nepi ka 90,36% persén sabab ti 83 atlét, 75 diantarana bisa meunana medali.

Rincianna nyaéta gantole meunang tilu emas, atlétik lima emas, dayung dalapan emas, lima pérak, dua perunggu, némbak dua emas.

Taekwondo dua emas, Bermotor hiji pérak, bulu tangkis dua pérak jeung hiji perunggu, catur opat emas, hiji péral, jeung dua perunggu, selam hiji pérak, anggar hiji perunggu.

Panjat tebing tilu perunggu, renang rerairan hiji emas, tilu pérak, jeung lima perunggu, selam tilu perunggu, ténis hiji perunggu, wushu hiji perunggu.

Tuluy tarung derajat dua emas jeung tilu perunggu, bola voli putra hiji emas, bola voli putri hiji emas, tinju dua emas jeung tilu perunggu, sépak bola putri hiji pérak, bola tangan putri hiji pérak, biliar hiji emas jeung karate dua emas.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *