Sabab Acan Mayar SPP Jeung Duit Buku Saurang Siswi SMP Dihina ku Guruna Bodo Jeung Miskin

Pexels.com

Wasunda, Warta – IP, siswi yatim piatu nu sakola di SMP Negeri 28 Médan dihina miskin jeung bodo ku 2 oknum guru disakola. Ironisna, IP dihina miskin jeung bodo dihareupeun ababturanna nu aya dikelas.

IP nyaritakeun peristiwa ieu nu acan mayar duit buku jeung duit sakola.

“Jadi kajadianna geus sababaraha kali, harita mimitina kuring acan mayar duit sakola jeung duit buku, nalik adi rohangan kelas kuring ngobrol sakedeng jeung baabturan, tuluy ujug-ujug kuring ditimbul jeung diécé geus mah miskin bodo deuih deuk jadi naon,” ceuk siswi kelas III SMP ieu téh.

Manéhna tuluy nyaritakeun kajadan ieu ka kulawargana nu ngaréspon bijak. Dua guru nu ngahina budak yatim ieu nyaéta Refia Samosir jeung Masrohima.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *