Ronaldo Bakal Maén Nepi Ka Umur 42 Taun

antaranews.com/antara foto

Wasunda, Warta – Cristiano Ronaldo acan mikir yén manéhna deuk pénsiun dina waktu deukeut. Pesépakbola Portugal ieu komo boga tékad maén di level pangluhurna nepi ka umur 42 taun.

Ronaldo bulan hareup umurna jadi 37 taun nu kabogolong uzur keur kompetisi sépakbola Eropa nu ketat. Komo Ronaldo ayeuna maén keur Manchester United, klub nu aya di Premier League.

Ronaldo masih tampil tajam ku 14 gol di saluruh Kompetisi. Ieu jadi tanda yén Ronaldo ngan ngolotan sacara umurna namung teu dina kamampuanna.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *