Rencana Mustafa Kemal Ataturk Jadi Ngaran Jalan Di Jakarta Meunang Kritik Ti Sajumlah Pihak

Sumber Foto ti @ataturkcumhuriyetimiz

Wasunda, Warta – Pamaréntah Indonésia miboga rencana keur ngajadikeun ngaran bapak bangsa Turki Mustafa Kamal Ataturk jadi ngaran salah sahiji jalan di Jakarta. Rencana ieu meunang kritik ti sajumlah pihak siga ti MUI jeung PKS.

Wakil ketua Umum Majelis Ulama Indonésia (MUI) Anwar Abbas nolak rencana pamaréntah ngajadikeun Mustafa Kemal Ataturk jadi ngaran jalan nu cenahmah di wilayah Ménténg, Jakarta Pusat. Anjeunna meunteun présidén kahiji Turki ieu mangrupakeun sosok pamingpin nu kontrovérsial.

Samentara PKS ménta pamaréntah ngakaji ulang rencana Mustafa Kemal Ataturk dijadikeun ngaran jalan di Jakarta.

Wakil Ketua Majelis Syuro PKS Hidayat Nur Wahid nyarankeun pamaréntah ngarujuk dina nalika pamérah Maroko ngajadikeun Soékarno salaku ngaran jalan.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *