Réktor UIN Yogya Ménta Hadfana Dihampura

kaltim.antaranews.com/antara foto

Wasunda, Warta – Hadfana Firdaus, lalaki nu najong sesajén di wilayah érupsi Gunung Seméru geus ditéwak pulisi jeung ditetepkeun jadi tersangka. Réktor UIN Sunan Kalijaga Yogyakarta ménta dumasar kana toléransi sangkan masyarakat  ngahampura Hadfana nu pernah kuliah di kampusna.

Al Makin meunteun yén warga Indonésia megang teguh Bhinneka Tunggal Ika. Salianti kitu, Bangsa Indonésia kudu terus harmonis. Ku kituna Al Makim ménta pihak terkait ngahampura Hadfana sabab anjeunna meunteun leuwih loba pelanggaran hukum nu leuwih beurat tibatan nu dilakukeun ku Hadfana.

“Lain ngan saukur kitu hungku, masih loba pisan nu ngalanggar aturan nu leuwih beurat jeung jelas-jelas bertentangan jeung hukum sarta ngarugikeun nagara gé dihampura, hayu urang silih ngahampura atas dasar toléransi, karagaman jeung kabinékaan,” ceuk Prof Dr Phil Al Makin.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *