Présidén Jokowi : “Vaksinasi Booster Resmi Dimulai 12 Januari 2022”

setkab.go.id

Wasunda, Warta – Présidén Joko Widodo ngumumkeun vaksinasi booster bakal dikawitan poé Kemis (12/10/ nu diprioritaskeun narima vaksin booster nyaéta lansia jeung nu umurna 18 taun ka luhur nu geus divaksinasi lengkp leuwih ti genep bulan.

“Dina tanggal 12 Januari pamaréntah bakal ngalaksanakeun vaksinasi katilu jeung prioritasna lansia jeung kelompom rentan. Hal ieu penting keur ningkatkeun kekebalan. Sarta dipastikeun haratis keur masyarakat,” Ceuk Présidén Joko Widodo

BPOM saacanna geus nyatujuan vaksinasi booster ku lima jenis vaksin COVID-19. Lima jenis vaksin COVID-19 ieu nyaéta Sinovac, Moderna, AstraZeneca, Zifivax jeung Pfizer.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *