Prancis Ngaperpanjang Status Darurat COVID-19

(REUTERS/GONZALO FUENTES)

Wasunda, Warta – Pamaréntah Prancis bakal ménta anggota parlemén sangkan ngaperpanjang status darurat COVID-19 nepi ka 31 Juli 2022 keur nganggeuskeun krisis virus corona nu terus kajadian, kitu ceuk juri bicara Gabriel Atial.

Perpanjangan status darurat ngisyaratkeun yén pamaréntah masih bakal miboga wewenang keur ngaperpanjang atawa ngaberlakukeun deui léngkah-léngkah pembatasan siga penggunaan pas keséhatan keur bisa ngaksés sajumlah tempat siga réstoran, bar, jeug bioskop.

Status darurat COVID-19 jeung persyaratan pas kaséhatan bakal anggeus dina 15 Novémber.

“Teu aya résiko berarti tina kamunculan deui épidemi,” ceuk Attal ka média sabada rapat kabinét.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *