Polrés Cianjur Ngalakukeun Sistem Saarah Antisipasi Macét Total

Wasunda – Polrés Cianjur, Jawa Barat, nerapkeun sistem saarah ka bogor dina Sabtu, antisipasj macét total di jalur puncak saluyu jeung jangkungna volume kendaraan ti kadua arah anu tujuan daérah wisata dina libur panjang ahir pekan.

KBO Lantas Polrés Cianjur, ti Yudistira di Cianjur, Sabtu, nyebutkeu  vlume kendaraan ku tujuan daérah wisata anggeus ningkat saprak isuk, sahingga katempo antrean kandaraan di sajumlah titik utamana di jalur ka obyék wisata di kawasan Puncak-Cipanas.

Panerapan sistem saarah ka Bogor dilakukeun sabada koordinasi jeung Polrés Bogor, sifatna situasional sabada antréan cair di jalur puncak, sistem bakal balik ka normal ti kadua arah.

Anjeuna ngajelaskeunileun panerapan sistem ganjil genap pasca libur lebaran di jalur puncak diberlakukeun deui pikeun neken vlume kendaraan ti luar kota, sarta sabagé upaya ngantosasi kajadian macét total minggu kahiji sabada libur panjang boboran siam.

Pihakna ngimbau pangguna jalan atawa pendatang lu tujuan tempat wisata di Puncal Cianjur, kudu ngaperhatikeun nopol kendaraan saacan ngalakukeun pwrjalanan kudu saluyu jeung tanggal dina poé kasebut.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *