Polisi Siget Moro Palaku Panganiayaan di Minahasa Utara

Antaranews.com

Wasunda, Warta – Tim Resmob Polres Minahasa Utara Polres Sulawesi Utara (Su.ut) nyimpulkeun yén tersangka téh palaku penyerangan maké senjata tajam anu lumangsung di Kacamatan Airmadidi Atas, Jumaah, 9 Juli 2021, anu geus buron. salila 10 bulan.

“Pelaku IY, 23 taun, warga Kacamatan Airmad Idi anu gawéna jadi pamayang, disangka ngaraksa korban Cliefford Kowaas, 16 taun,” ceuk Kabid Humas Polda Sulut, Jules Abraham Abast. , di Manado, Jumaah.

Nurutkeun Abast, kajadian éta dimimitian nalika korban keur linggih jeung babaturanana di posko di Désa Airmadidi Atas.

“Ujug-ujug palaku datang jeung babaturanana tuluy gura-giru ngaluarkeun péso tuluy ditusuk ku cara diacungkeun kana sirah jeung suku korban,” tambahna.

Salaku hasil tina tusuk, ceuk Abast, korban ngalaman tatu dina sirah jeung suku, sarta dibawa ka rumah sakit caket dieu. Samentara éta palaku langsung kabur ti TKP atawa TKP.

Korban langsung dilarikan ke RSUD GMIM Tonsea Airmadidi Minahasa Utara.

Samentara éta, palaku digero sanggeus kabur kurang leuwih 10 bulan sarta hasil diamankeun di Désa Tumaluntung, Minahasa Utara, Kemis (12/5). Dumasar kana hasil interogasi, palaku ngaku yén kanyeri lumangsung alatan salah paham. ,” manéhna nyebutkeun.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *