Pémkot Tangerang Ngalobaan Gerai Gebyar Vaksinasi

Walikota Tangerang nalika nalingakeun vaksinasi ( AntaraNews.com)

Wasunda – Wali Kota Tangerang Arief R Wismasyah ngainstruksikeun jajaran pikeun nambah gerai vaksinasi di wilayah pikeun percepatan vaksin booster atawa vaksinasu budak yuswa 6-11 tahun.

“Dinkes babarengan Camat jeung Lurah sangkan geura nambah gerai-gerai gebyar vaksinasi salian di Puskesmas, sangkan vaksinasi budak jeung masarakat sacara umum bisa geura diréngsékeun boh dosis hiji atawa dua. “Jeung vaksin booster bisa geura dilakukeun, maké jumlah stok vaksin anu aya,” Wali Kota Dépok Arief dina kateranganna, Jumaah (14/01).

Wali Kota ogé ménta camat jeung lurah ngalakukeun sweeping ka warga anu acan ngalakukeun vaksinasi kadua sangkan geura ngadatangan séntra vaksin.

Tuluy Wali Kota nekenkeun lamun hasil pasien COVID-19 tina hasil tés usap anu dilakukeun ku rumah sakit, matak Dinas Kaséhatan kudu geura ngalakukeun palaçakan sangkan sumenarna nisa dicegah.

Pamaréntah Kota Tangerang Banten nargétkeun 40.000 Lansia diluhur yuswa 60 tahun anu anggeus minuhan syarat meunangkeun vaksinasi booster COVID-19.

Ayeuna Pamaréntah Kota Tangerang anyar miboga stok vaksin anu kasadia 506 vial, atawa ngan bisa digunakeun keur 6.000 jalma pikeun vaksinasi booster.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *