Pémkot Dépok Ngafasilitasan 25 UMKM Daftar Mérek Usaha

Tempat berfoto Depok Love (ANTARA/Foto: istimewa)

Wasunda, Warta – Dinas Koperasi jeung Usaha Mikro (DKUM) Kota Dépok, Jawa Barat, méré fasilitas pendaftaran mérek keur 25 palaku UMKM, salaku bentuk perhatian Pamaréntah Kota Dépok ka pangusaha mikro sangkan maranéhna miboga mérek nu kadaftar di Kamernterian Hukum jeung Hak Asasi Manusia (HAM).

Kepala DKUM Kota Dépok Mohammad Fitriawan dina kateranganna, Kemis ngedalkeun yén pihakna geus ngabinia ngeunaan tata cara pendaftaran mérek. Para palaku usaha dibekelan élmu jeung kamampuan ti mimiti penelusuran, néangan kelas barang, nepi ka ngadaftarkeun  mérék.

“Kami méré fasilitas 25 UMKM keur daftar mérék produkna sacara haratis. Kami ogé méré pembinaan ku ngalibatkeun DItjén Kekayaan Inteléktual Kemenkum jeung HAM. Nu ngajelaskeun sacara gambling prosedur pendaftaran mérek hiji produk,” ceuk anjeunna.

25 palaku UMKM ieu dibéré pamahaman ngeunaan cara nampilkeun mérék sacara haratis mangrupa gambar, huruf, kecap, logo ngaran, angka, susuwan warna jeung benruk dua sarta tilu diménsi. Sarta sora, hologram, atawa kombinasi tina unsur ieu.

Fitriawan miharep ngalangkungan pembinaan ieu bisa ngababarikeun para palaku UMKM keur ngadaftarkeun mérek nu dipiboga, sangkan idéntitas nu resmi.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *