Pelajar SMAN 1 Camis Bararengep Sabab Ngiluan Pramuka ‘Lingkaran Setan’

Unsplash/Maximilian Mayer

Wasunda, Warta – Tilu siswa SMAN 1 Ciamis ngalaman tatu nepi ka meunang perawatan di rumah sakit sabada ngiluan kagiatan Pramuka. Kagiatan Pramuka ieu ngalibatkeun alumni jeung ngarana ‘Lingkaran Setan’. Jeung kasus ieu ayeuna keur diusut kapulisian.

Tilu orang siswa SMAN 1 Ciamis ngalaman tatu nu serius sabada ngiluan kagiatan Pramuka nu judulna ‘Lingkaran Setan’. Salah saurang siswa barengep bari geuneuk. Aya siswa séjénna nu biwirna soék akibat tindakan kekerasan. Aya ogé nu pingsan nalika ngiluan kagiatan.

Kagiatan nu judulna ‘Lingkaran Setan’ nu dilakukeun anggota Pramuka SMAN 1 Ciamis sok aya tindak  kekerasan. Ceuk katerangan Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat, kagiatan ‘Lingkaran Setan’ ieu ilégal.

Dumasar kana kateangan salah saurang siswa, kagiatian ieu dilakukeun di kosan salah sahiji alumni SMAN 1 Ciamis. Mangpuluh siswa kelas 10 nu ngiluan kagiatan nyieun sababaraha lingkaran jeung silih nampiling.

Mimitina salah saurang kolotna méré izin ka budakna keur ngiluan kagiatan pramuka. Tuluy, budakna balik bar ménta tulung lantaran aya babatuanna nu pingsan.

Kolotna héran sabab kondisi budakna geus dina kaayaan bararengep. Ayeuna Polrés Ciamis geus mariksa dua siswa nu ngalaman tatu.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *