Pamaréntah Kota Depok Ngawangun Opat Puseur Olah Raga jeung Puseur UMKM

Antaranews.com

Wasunda, Warta – Dinas Perumahan dan Permukiman Kota Depok, Jawa Barat, baris ngawangun opat pusat olah raga jeung usaha mikro, kecil, dan menengah (UMKM) masing-masing di kacamatan Pancoran Mas, Bojongsari, Sawangan jeung Cipayung, kalayan total anggaran Rp. 12 milyar.

“Ayeuna, rarancang rékayasa rinci (DED) dilaksanakeun sanggeus tahap lelang konsultan réngsé,” ceuk Kapala Perencanaan Gedong Dinas Perumahan dan Permukiman (Disrumkim) Kota Depok Suwandi dina pernyataan di Depok, Jawa Barat. Jawa, Saptu.

Manéhna ngaharepkeun dina bulan Agustus atawa Séptémber pihakna bisa ngamimitian ngagarap pangwangunan puseur olah raga jeung UMKM. Ku lantaran kitu, pihakna geus nyiapkeun anggaran Rp 12 miliar pikeun pangwangunan éta opat lokasi, kalayan masing-masing meunang alokasi anggaran Rp 3 miliar.

“Legana minimum lahan di Kacamatan Pancoran Mas téh kira-kira 5.800 méter pasagi nepi ka nu panggedéna di Kacamatan Bojongsari leuwih ti 10.000 méter pasagi,” pokna.

Suwandi ogé nétélakeun, nurutkeun rékoméndasi hasil studi kelayakan (FS) ti Dinas Pemuda, Olahraga, Kebudayaan, dan Pariwisata (Disporyata) Kota Depok, Jawa Barat, baris diwangun sajumlah fasilitas di éta puseur olah raga. jeung UMKM, diantarana lapangan maén bal, stand, stan.UMKM 5-10 unit, tempat dahar, ATM, jeung tempat parkir.

Manéhna ngaharepkeun, palaksanaan pangwangunan opat pustaka olah raga jeung UMKM bisa lumangsung kalawan lancar, sangkan hasilna bisa dirasakeun sacara langsung ku masarakat.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *