Nalayan Nu Tilelep Di Raja Ampat Geus Kapanggih Ku Basarnas

(OTO ANTARA/ HO- Basarnas Sorong)

Wasunda,, Warta – Kantor Badan Nasional Pencarian dan Pertolongan (Basarnas) Sorong geus mendakkan jenazah Erwin Memambesy nalayan nu dilaporkeun leungit di Perairan Misool Raja Ampat dina tanggal 10 Séptémber 2021.

Kepala Basarnas Sorong, Mochammad Arifin di Sorong, Provinsi Papua Barat, Kemis ngedalkeun yén Erwin Melmambesy kapanngih geus tilar dunia di Perairan Pulau Nuh Misool, Kabupatén Raja AMpat dina poé Kemis (16/9) sakitar jam 08.30 WIT.

Anjeunna ngedalkeun yén korban kapanggih sabada tim Basarnas ngalakukeun pencarian lilana genep poé. Korban kapanggih dina kordinat tempat dimana korban dilaporkeun leungit labuh dina kapal.

“Jenazah korban keur diévakuasi ka Kota Sorong pikeun dipasrahkeun ka pihak keluarga keur dimakamkeun,” ceuk anjeunna.

Anjeunna ngedalkeun yén korban dipikanyaho mangrupakeun ABK kapal lauk KM. Aspak 15.

Anjeunna dilaporkeun leungit labuh di luhur kapal nalika maranéhna ngalakukeun aktivitas ngalaut di perairan Misool Kabupatén Raja Ampat dina 10 Séptémber 2021.

“Sabada meunang laporan ti Basarnas Sorong langsung nurunkeun tim keur néangan korban nepi ka panggihna dina poé ieu, poé kagenep,” ceuk Mohammad Arifin.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *