Mahasiswi ITB Nyiptakeun Mobil Hot Rod

Foto: (ANTARA FOTO/Raisan Al Farisi/agr)

Wasunda – Mahasiswi ti Institut Teknologi Bandung (ITB) Jurusan Kriya Tekstil, Eldine Syiffa, katilik keur ngahurungkeun mesin mobil Hot Rod nu diwangunna di Sirnagalih, Karang Setra, Bandung, Jawa Barat.

Mobil Hot Rod nu kapasitasna 500 cc nu dijieun tina logam sarta ngangkat ornamén motif pamor keris ieu mangrupakeun tugas akhir kuliah nu rencanana bakal dimekarkeun ka wilayah kakaryaan jeung komérsil sacara diwates.

Editor: Imanudin Abdurohman

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *