Luhut Ngimeukeun Sangkan Masarakat Teu Iiinditan ka Luar Nagari Heula

Foto: (Antara/Muhamad Hanapi)

Wasunda, Warta – Luhut Binsar Pandjaitan salaku Menteri Koordinator Bidang Kemaritiman jeng Investasi (Menko Marves) meredih sangkan masarakat teu iinditan ka luar nagari mun seug teu pati teuing penting.

Luhut ngajelaskeun yén nepi ka ayeuna geus aya sakitar 1.000 leuwih kasus Covid-19 varian Omicron di Indonesia. Sarta sabagéan gedé panularan kasus Covid-19 varian Omicron ieu muasal ti luar nagari.

Pangimeut sangkan teu iinditan ka luar nagari ieu ditepikeun Luhut lantaran kasus Covid-19 varian Omicron di luar nagari keur ngaronjat pisan.

Varian Omicron di Indonesia sorangan geus kacutat mimiti basa tanggal 8 November 2021, sarta puncakna dipireng bakal aya di minggu kadua jeung katilu bulan Febuari.

Mangka ti kitu, masarakat diperedih sangkan disiplin dina nerapkeun protokol kaséhatan Covid-19 sangkan bisa nurunkeun kasus sarta nyegah panularan kasus varian Omicron nu leuwih lega di Indonesia.

Editor: Imanudin Abdurohman

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *