KPK jeung BPK Dipénta Keur Ngawas Formula E

jakarta.bpk.go.id

Wasunda, Warta – Panitia Pelaksana Balap Formula E Jakarta ménta KPK jeung BPK ngawas pelaksanaan ajang balap mobil listrik ieu téh.

Rencanana, pihakna ngirim surat ka KPK keur ngalakukeun audiénsi sangkan maranéhna dibéré pendampingan jeung pengawasan. Panitia ogé ménta BPK keur ngaaudit keuangan dina pelaksanaan Formula E Jakarta.

Ahmad Sahroni ngajelaskeun pengawasan ieu sangkan ngarojong transparasi pelaksanaan ajang balap mobil listrik di Jakarta nu dijadwalkeun dina 4 Juni 2022.

Ayeuna, Tim ti asosiasi olahraga otomotif Federasi Automobil Internasional (FIA) jeung Formula E Operation (FEO) geus aya di Jakarta keur ngalakukeun survéi lokasi.

Engkéna, lokasi eaksanaan ditangtukeun ku tim ti FEO, Ikatan Motor Indonésia (IMI) jeung BUMD DKI Jakarta, PT Jakarta Propertindo (Jakpro).

Sahroni nargétkeun lokas sirkuit ajang balap mobil listrik ieu diumumkeun saacan natal sabada survéi anggeus.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *