Kemiskinan Jeung Ékonomi Jadi Agénda Pembahasan Waprés Di Manokwari

(ANTARA/HANS ARNOLD KAPISA)

Wasunda, Warta – Wakil Présidén RI Ma’ruf Amin bakal ngabahas masalah kemiskinan jeung pemberdayaan ékonomi dina lingkungan kerjana di Manokwari, Papua Barat.

Waprés Ma’ruf Amin nepi di Bandara Rendani Manokwari, Kemis, sakitar jam 11.30 WIT dijemput Gubernur Papua Barat Dominggus Mandan bareng jeung unsur Forkompimda ku protokol kaséhatan COVID-19 nu ketat pisan.

Salianti rapat babarengan jeung pamaréntah provinsi, salila kunjungan kerja di Manokwari, Waprés dijadwalkeun ngagelar tatap muka bareng jeung tokoh geréja sarta pangurus Majelis Ulama Indonésia (MUI) Papua Barat, sarta datang ka pusat ékonomi kréatif UMKM.

Menteri Kelautan jeung Perikanan Sakti Wahyu Trenggono nu aya di Manokwari ngedalkeun salah sahiji agenda rapat bareng Waprés di Provinsi ieu ngeunaan penanganan kemiskinan jeung ékonomi.

“Salah sahiji agenda penting nu bakal dibahas bareng jeung Waprés nyaéta penanganan kemiskinan di provinsi ieu,” ceuk Trenggono nalika nilik korban kahuruan Manokwari di lokasi pangungsian.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *