Kasus Aktif COVID-19 Di Kota Cirebon Kasésa Dua Jalma

Tangkapan layar data kasus COVID-19 di Kabupaten Cirebon, Jawa Barat, Ahad (13/10/2021). (ANTARA/Khaerul Izan)

Wasunda – Satuan Tugas Pananganan COVID-19 Kota Cirebon ngacutat yén aya panambahan kasus cageur harian saurang, jeung eweuh kasus anyar COVID-19 sarta warga masih dina pananganan dua jalma.

Saurang dinyatakan bérés isolasi atawa cageur tina COVID-19, jadi kasus aktif COVID-19 tinggal dua jalma, dina data Satgas Pananganan COVID-19 Kota Cirebon anu dikutip di Cirebon.

Dina poé Rebo, (13/10) eweuh panambahan kasus kakonfirmasi positif COVID-19 di Kota Cirebon, jadi akumulasi kasus kakonfirmasi ti awal pandemi ngahontal 12.791 jalma.

Dina poé ayeuna kanggé kasus cageurna nambah saurang, jadi kacutat 12.263 warga Kota Cirebon anu parantos bébas tina paparan COVID-19.

Kanggé kasus tilar dunya akibat COVID-19 di Kota Cirebon, hamper dua bulan, henteu ipendakaan atawa nihil jadi totalna aya 526 jalma anu kaleungitan nyawa salila pandemic ieu.

Data kasebut nunjukkeun kasus COVID-19 di Kota Udang parants kacepeng, bahkan panambahan kasus harian ogé henteu leuwih tina lima kasus.

Salian éta di daérah kasebut ogé parantos ngahontal 81 persén tina total sasaran saloba 262 rébu jiwa.

Percepatan vaksinasi di Kota Cirebon, paling gedé di wilayah Ciayumajakuning nyaéta ti Kabupatén/Kota Cirebon, Indramayu, Majalengka, jeung Kuningan. Dimana tina lima daérah éta, mung Kota Cirebon anu anggeus ngahntal leuwih ti 75 persén.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *