Jumlah Penerima Dosis Penguat Vaksin COVID-19 Ngahontal 42,4 Juta Jalma

Wasunda – Satuan Tugas Penanganan COVID-19 ngalaporkeun tos 42.415.365 jalma narima vaksinasi COVID-19 dosis penguat (booster) saenggeus nambahan 213.553 jalma nepi tabuh 12.00 WIB Saptu.

Numutkeun data Satgas anu dikutip di Jakarta, Saptu, penambahan ogé terjadi dina dosis lengkep anu ayeuna geus ngahontal 166.160.498, nambahan 79.967 jalma ti poé saacanna.

Sedengkeun dosis kahiji dilaporkeun ngalaman paningketan 42.913, sahingga totalna ayeuna jadi 199.556.458 jalma.

Pamaréntah ogé tuluy mastikeun yén 208.265.720 jalma anu jadi targét sasaran vaksinasi, sahenteuna geus meunang dosis lengkep guna megatkeun mata rantai penularan COVID-19 di Indonésia.

Samentara éta, Juru Bicara Pamaréntah kanggé Penanganan COVID-19 Prof Wiku Adisasmito meredih sakabéh pihak ngawaspadai trén paningketan terjadina deui ronjatan kasus COVID-19 pasca libur Lebaran kamari.

Masarakat dipiharep sadar kana kondisi dirina tur saenggalna ngalakukeun tés lamun ngalaman gejala COVID-19 kawas batuk, pilek jeung demam sangkan henteu ngabahayakeun kelompok rentan kawas lansia, barudak jeung penderita komorbid.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *