Indonésia Asup Daftar Bébas Ka Uni Éropa

antaranews.com/antara foto

Wasunda, Warta – Indonésia asup kana daftar greenlist. Salianti RI, Uni Éropa ogé ngasupkeun 18 nagara séjénna di green list atawa bébas asup.

Nagara-nagara ieu diantarana Agréntina, Australia, Bahrain, Kanada, Chile, Kolombia, Yordania, Kuwait, Namibia, jeung Selandia Baru. Kitu ogé Péru, Qatar, Rwanda, Arab Saudi, Koréa Selatan, Uni Emirat Arab, Uruguay, sarta China nu meunang green list Uni Éropa.

Ngan China nu masih nungguan konfirmasi pamaréntah ngeunaan pencabutan larangan asup ka nagara-nagara Uni Eropa. Samentara wilayah khusus nu dicabut larangan asupna nyaéta Hong Kong, Macau, jeung Taiwan.

Samentara, nagara-nagara nu teu asup kana green list nepi ka ayeuna tetep teu meunang asup ka nagara-nagara Uni Éropa. Daftar ieu bakal ditilik deui unggal dua minggu nyesuaikeun situasi di nagara-nagara terkait.

Namung, izin perjalanan asup ka Uni Éropa sajumlah ngara nimbulkeun kahawatiran sabab kasus COVID-19 di nagara-nagara nu dimaksud téh naék deui.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *