Hukuman Beurat Bakal Nimpa Kolonél Priyanto Tersangka nu Diduga Ngabunuh Handi-Salsa

antaranews.com/antara foto

Wasunda, Warta – Tilu anggota TNI AD ditahan sabab kasus penabrakan sejoli Handi Saputra (18) jeung Salsabila (14) di Nagreg, Jawa Barat. Salah saurang anggota TNI AD ieu mangrupakeun Kolonél Inf Priyanto.

Kolonél Priyanto ayeuna ditahan di rutan militér nu pangcanggihna nu aya di Markas Pulisi Militér Kodam (Pomdam) Jayakarta di Setiabudi Jakarta Selatan (Jaksel).

Panglima TNI Jenderal Andika Perkasa ngedalkeun yén tilu oknum nu nabrak Handi jeung Salsa masih dipariksa. Andika ngedalkeun kolonél Priyanto aya usaha keur ngabohong.

Andika ngedalkeun tilu oknum ieu bakal dituntut hukuman maksimal. Anjeunna nyebut tiluanna dituntut hukuman Saumur hirup.

Tilu oknum ieu mangrupakeun Kolonél Infantéri Priyanto, Kopral Dua DA, jeung Kopral Dua AS.

Kolonél Priyanto dipikanyaho ngajabat Kasi Intél Kasrem 133/Nani Wartabone (NW) Kodam XIII/Merderka. Korem 133/NW basis di Gorontalo.

Lulusan Akademi Militer (Akmil) dina 1994 ieu ngajabat jadi Kasi Intel kasrem 133/NW ti juni 2020.

Related Articles

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • teuing , 3 Januari 2022 @ 15:11

    tilu oknum TNI henteu satria ah, awon manah

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *