Gubernur Sulsesl Méré Bantuan Pikeun Korban Puting Beliung di Pinrang

ANTARA/HO-Humas Pemprov Sulsel

Wasunda, Warta – Pelaksana Tugas Gubernur Sulawesi Selatan Andi Sudirman Silaiman mastikeun bantuan logistik ka para korban ptting beliung di Désa Lepangang, Kecamatan Patampanua, Kabupatén Pinrang, aman.

Andi Sudirman ngungkapken yén Dinas Sosial Provinsi Sulsel ngalangkungan Dinas SOsial Kabupatén Pinrang geus turun langsung masrahkeun bantuan ka warga nu beunang dampak bencana.

“Alhamdulillah tim ti Dinas Sosial Provinsi Sulsel ngalangkungan Dinas Sosial Kabupatén Pinrang jeung Dinas Sosial satempat geus masrahkeun bantuan logistic,” ceuk anjeunna di Makassar, Senén (18/10).

Angin puting beliung nimpa warga Désa Lepangang, Kecamatan Patampanua, Kabupatén Pinrang dina poé Sabtu (16/10).

18 imah ruksak, dua unit diantarana ruksak parah sésana ruksak ringan. Fasilitas umum kaasup masjid ogé ruksak beunang dampak putting beliung, kubah masjid kabawa angin jeung dua tiang listrik ambruk.

Anjeunna miharep bantuan nu disalurkeun bisa ngaringankeun beban korban nu imahna ruksask akibat bencana puting beliung.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *