Fico Fachriza Ditéwak Pulisi Sabab Kasus Narkoba

Sumber Foto ti Instagram @FicoFachriza_

Wasunda, Warta – Polda Métro Jaya ngabenerkeun artis inisial FF nu ditéwak sabab dugaan penyalahgunaan narkotika nyaéta komédian Fico Fachriza.

Sanajan kitu acan loba katerangan nu bisa didugikeun pakait ditéwakna Fico sabab prosés pamariksaan nu masih lumangsung.

Dina kasempetan nu kapisah, Diréktur Réserse Narkoba Polda Métro Jaya Kombés Pol Mukti Juharsa ngedalkeun yén Fico ditéwak panyidik dina poé Kemis peuting (13/1).

Kepolisian ogé acan méré katerangan leuwih lanjut, Fico ditéwak bareng jeung jenis narkoba nu digunakeun. Fico dikenal publik berkat acara pencarian bakat Stand Up Comedy 3, Fico ogé pernah tampil dina sababaraha film layar lébar siga film “Comic 8”, “Ngenest The Movie”, jeung “Sesuai Aplikasi”.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *