Catetan COVID-19 di Brazil Ngaronjat Naék

ANTARA/REUTERS/Diego Vara/tm

Wasunda, Warta – Brazil ngalaporkeun 112.286 kasus jeung 251 kasus tilar harian COVID-19 dumasar kana katerangan ti Menteri Kaséhatan.

Ti awal sasalad dua taun kamari, Brazil geus nyatet 22.927.203 kasus jeung 620.796 kematian COVID-19, dumasar kana data kemenkes.

Jumlah kasus dina poé Jumaah mangrupakeun nu pangluhurna ti 23 Juni taun kamari sakaligus lonjakan gede dina poé nu sarua taun kamari, nalika 63.292 kasus dilaporkeun.

Brazil nyatet jumlah kematian COVID-19 pangluhurna katilu sabada Amerika Serikat jeung Rusia, Brazi ogé boga kasis kakonfirmasi pangluhurna katilu di tukangeun Amérika Serikat jeung India.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *