Buruh “long march” ti GBK ka Gedung DPR/MPR RI

Antaranews.com

Wasunda, Warta – Sajumlah massa ti kelompok buruh marak jauh ti arah Gelora Bung Karno (GBK), Senayan, Jakarta Pusat nepi ka hareupeun gedong DPR RI, Saptu (14/5).

Riungan nu leumpang di sisi jalan Gatot Subroto narajang sakabéh sisi jalan sangkan kandaraan nu arah ti Semanggi ka Slipi teu bisa gerak.

Kandaraan ngan ukur bisa ngaliwatan jalur beus TransJakarta anu aya dina taktak jalur Gatot Subroto.

Maranéhna siga nu leumpang dina barisan nu tartib jeung rapih. Bari leumpang, massa ogé nyanyi hymns pikeun mere ilham sumanget pikeun ngayakeun aksi.

Nepi ka ayeuna, tabuh 10.19 WIB, kaayaan masih kondusif.

Saméméhna, rebuan pagawé diharepkeun ngariung di hareupeun gedong parlemén Indonésia. Maranéhna datang ngayakeun démo mawa sababaraha tungtutan diantarana dicabut omnibus law, neruskeun réformasi agraria jeung nurunkeun harga BBM (BBM).

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *