Bupati Bandung Ménta Pamuda Ngamangpaatkeun Téknologi di era Digitalisasi

Bupati Bandung Dadang Supriatna. (ANTARA/HO-Humas Pemkab Bandung)

Wasunda – Bupati Bandung, Dadang Supriatna ménta para pamuda baris ngamangpaatkeun téknologi pikeun néang kasempetan dina ngapromosikeun kamampuan diri.

Nummutkeun anjeuna para pamuda salaku générasi panerus bangsa, kudu miboga modal jeung kawanian pikeun ngalakonan parobahan. Anjeuna ménta sakabéh pamuda ngamangpaatkeun perkembangan téhnologi di éra digitalisasi ciga ayeuna.

Anjeuna ogé ngajelaskeun yén dasar anu jadi konci kasuksésan. Wani, jujur jeung tanggungjawab jadi modal utama kaberhasilan hiji usaha.

Samentawis éta Pupuhu Dinas Pemuda jeung Olahraga (Dispora) Kabupatén Bandung Marlan Nirsyamsu ngajelaskeun yén pihakna ngalumangsungkeun pelatihan kapamudaan diiuan ku 160 pamilo ti unggal organisasi kapamudaan.

Ngaliwatan pelatihan anjeuna miharep, para pemuda bisa ngajieun inovasi sarta ngembangkeun kréativitasna utamana di mangsa pandemic anu diniléy beurat.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *