BNI Sacara Resmi Jadi Sponsor Tunggal Tim NXL Wolfpack

Foto: (ANTARA/HO-NXL Wolfpack)

Wasunda, Olahraga – NXL Wolfpack salaku tim é-sport Indonesia nu bakal adu tanding dina skéma gim Apex Legends, anyaran ieu diiberkeun nyangking suntikan dana pikeun maénkeun pertandingan dina réa kajuaraan dunia sabada resmi kolaborasi jeung bank BNI salaku hiji-hijina sponsor.

Aran NXL geus kasohor sarta jadi salah sahiji tim nu dipikasieun. Malah mandar ayeuna mah maranéhna nempatan posisi kaopat dunia dina gim Battle Royale éta.

Maranéhna bakal adu saing jeung tim papan luhur saperti T1, TSM, Complexity, NRG, Team Liquid, Gambit, Navi jeung lianna.

Basa bulan Juni kamari, NXL nyangking pinunjul mimiti dina ajang ALGS Championship 2021 APAC South sarta nyangking hadiah USD 177,319 atawa sakitar Rp.2,5 miliar.

Tim NXL Wolfpack ngacakup tilu pamaén nu di antarana aya Juan “Twizy” Joudy Tubil nu jadi kaptén tim, Thoriq “Bigzzy” Sultan, jeung Rizky “Kisanss” Nugraha.

Samentara Richard Permana salaku Diréktur NXL nepikeun rosa sukurna lantaran meunag rojongan ti BNI nu bakal ngabantuan sakum aktivitas timna dina nyitak préstasi dina réa ajang Internasional.

Editor: Imanudin Abdurohman

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *