BMKG Mireng Sajumlah Daérah Indonésia Bakal Kasorang Hujan Gedé

Foto: (ANTARA/HO-BMKG Cilacap)

Wasunda, Warta – Di poé Kamis isuk-isuk, Badan Météorologi, Klimatologi jeung Géofisika mireng sajumlah daérah di Indonésia bakal kasorang ku hujan gedé nu dibarengan ku kingkilaban jeung angin tarik.

Numutkeun BMKG, poténsi hujan gedé aya kamungkinan bakal nyorang Aceh, Sumatera Barat, Riau, Bengkulu, Jambi, Sumatera Selatan, Lampung, Kalimantan Barat jeung Kalimantan Tengah.

Jeung deuih cuaca saperti kitu aya kamungkinan ogé bakal nyorang Kalimantan Utara, Kalimantan Timur, Kalimantan Selatan, Sulawesi Utara, Gorontalo, Sulawesi Tengah, Sulawesi Barat, Sulawesi Selatan jeung Sulawesi Tenggara.

Sedengkeun poténsi hujan nu dibarengan ku kingkilaban jeung angin tarik dipireng BMKG bakal nyorang Banten, Jawa Barat, Maluku jeung Papua.

BMKG ngimeutkeun ogé hususna pikeun nalayan atawa nu gawé dina widang lalayaran sangkan tatan-tatan tur ati-ati lantaran aya poténsi ombak gedé.

Editor: Imanudin Abdurohman

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *