Bank Bjb Ditunjuk Jadi Sub Distribusi Pemasaran Online Transaksi ORI020

Distribusi Pemasaran Online Transaksi ORI020. (Bank bjb)

Wasunda – Bank BJB dipercaya jadi salah sahiji Sub Mitra Distribusi Pemsaran SBN Ritel Online dina Obligasi Negara ARitel (ORAI) atawa ORI020 anu balik deui dimedalkeun ku pamaréntah.

Séri ieu mangrupa séri ORI ka-20 anu dimedalkeun ku pamaréntah salaku alternative invéstasi anu aman, gampil, kajangkau, sarta nguntungkeun.

Bank Bjb gawé bareng PT Trimegah Efek Anggota Bursa Efek Indonésia anu parantos ditunjuk jadi Mitra Distribusi SBN ARitel ku Kementrian Keuangan.

Aya ogé mangsa panawaran ORI020 anu dilumangsungkeun mulai ti 4 Oktober 2021 tepi ka 21 Oktober 2021. ORI020 miboga tingkat kupon atawa imbalan sagede 4,95 persén p.a (fixed rate). Invéstor bisa ngaleupas ORI020 di pasar sekunder mulai ti 15 Désémber 2021, sanggeus réngséna mangsa minimum holding period.

ORI020 miboga waktu jatuh tempo dina ping 15 Oktober 2024 jeung ping settlement dina 27 Oktober 2021. Pembayaran kupon munggaran bakal dilakonan dina 15 Désémber 2021, jeung saterusna dilakonan sacara berkala, unggal ping 25 per bulanna. Minimum transaksi pembelianna saniléy Rp1 juta jeung kalipatan, sarta maksimum di angka Rp2 miliar.

Pembelian ORI020 dilakukeun sacara onlén. Invéstor meunang ngalakukeun pesenan jeung pembayaran sacara praktis ngaliwatan laman infobjb.id/sbn atanapi ngaliwatan pembayaran ngaliwatan teller, ATM, atawa aplikasi bjb Digi via Modul Penerimaan Negara.

Aya cashback jang investor anu ngapercayakeun transaksina di bank Bjb. Cashback anu dibérékeun mangrupa uang tunai anu bakal ditransfer ka rékéning nasabah maksimal 30 poé tina tanggal settlement.

Kanggé ngalakukeun transaksi pembelian ORI020 via bank Bjb, saratna mangrupa (1) mangrupa investor perorangan, (2) miboga KTP anu kadaptar di Disdukcapil (3) miboga rekening éfék di bank Bjb.

Pamingpin Divisi Crporate Secretary bank Bjb Widi Hartoto nyebutkeun yén invéstasi ORI020 mangrupa salah sahiji cara kanggé masarakat kanggé bisa ilubiung mantuan ngabiayaan APBN. Jadi, masarakat bisa boga peran langsung dina pangwangunan nagara.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *