Babinsa Ilubiung Nalingakeun Palaksanaan Ujian Sakola Dasar di Biak

Wasunda – Babinsa Koramil 1708-05/Numfor Serda Ferdinan Kmur ilubiung ngabantu nalingakeun palakaanaan ujian tingkat sakola dasar anu dilaksanakeun di SD YPK Ulim Dafi Kampung Dafi, Distrik Bruyadori, Kabupatén Biak Numfor, Papua, Sabtu.

Dina siaran pers anu ditarima di Jayapura, Sabtu, Ferdinan nyebutkeun ilubiung ngabantu nyukséskeun sakaligus méré kagenahan para siswa nalika palaksanaan ujian di sakolah lumangsung.

Dina nyinghareupan ujian sakola, ceuk anjeunna, siswa ulah ngarasa kabebanan namung yakin ku kamampuan diri.

Anjeunna ngajelaskeun palaksaan ujian berjalan lancar sarta sakabéh siswa katempo fokus pisan dina ngerjakeun soal tés.

Samentara éta, Kepala SD YPK Ulim Dafi Agus Mofi ngahaturkeun nuhun pakait ayana Babinsa Koramil 1708-05/Numfor anu ilubiung ngabantu jgawasan palaksanaan ujian.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *