Austria Bakal Méré Vaksin Dosis COVID-19 Kaopat Keur Sababaraha Kalangan

REUTERS/Lukas Barth/WSJ/cfo

Wasunda, Warta – Pamaréntah Austria méré dosis kaopat vaksin COVID-19 ka sajumlah tanaga kaséhatan jeung pagawé inti séjénna, ceuk Déwan Vaksinasi Nasional.

Namung Déwan ngedalkeun yén teu aya data ilmiah nu cukup keur ngarékoméndasikeun dosis kaopat dibikeun ka kalangan nu leuwih luas.

“Nginget gelombangg Omicron bakal téréh datang, (vaksinasi kaopat) bisa dibikeun di Zona berésiko tinggi (misalna personél kaséhatan nu kainféksi) jeung di daérah kritis sistematik ti genep bulan sabada vaksinasi katilu,” ceuk Déwan.

Austria ngedalkeun bakal merketat deui pembatasan COVID-19 ngawitan 27 Désémber keur ngaperlambat panyebaran varian Omicron.

Dina perdoman nu panganyarna, Déwan nyebutkeun yén dosis kaopat vaksin COVID-19 bisa dibéré sacara off label  (penggunaan obat diluar indikasi resmi) keur kelompok-kelompok di zona kaséhatan jeung kritis séjénna sabada konsultasi médis.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *