Aldila Sutjiadi Negeskeun Dirina Bakal Muncul Dina Grand Slam Terbuka Perancis 2022

Antaranews.com

Wasunda, Warta – Pamaén ténis Indonésia Aldila Sutjiadi geus negeskeun yén manéhna bakal némbongan dina ganda putri babak kahiji dina Grand Slam Prancis Terbuka 2022 di Stadion Roland Garros, Paris, Perancis, 22 Mei–5 Juni.

Dilaporkeun ku situs wéb resmi Perancis Terbuka 2022, Aldila kadaptar salaku pamaén anu bakal ilubiung sareng dijadwalkeun bakal gawé bareng sareng Miyu Kato Jepang.

Aldila ayeuna rengking 80 di dunya pikeun sektor ganda awéwé. Saméméhna, manéhna ogé némbongan di Australia Terbuka 2022 Grand Slam jeung Peangtarn Plipuech ti Jepang.

Hanjakal, léngkahna eureun di babak kahiji sanggeus éléh unggulan kalima Alexa Guarachi (Chili)/ Nicole Melichar Martinez (Amerika Serikat) kalayan skor 4-6, 2-6.

Sajauh taun ieu, Aldila parantos muncul dina dalapan pasanggiri ganda awéwé sareng dua di antarana réngsé kalayan gelar WTA 250 Copa Colsanitas presentado por Zurich sareng Astra Sharma (Australia) sareng ITF di Charleston dina 25 April-1 Mei sareng Katarzyna Kawa ti Polandia. .

Ayeuna, Aldila keur berjuang jeung skuad Beureum Bodas dina SEA Games di Hanoi, Vietnam.

Manéhna jadi andalan di séktor awéwé jeung Beatrice Gumulya, Jessy Priscilla Rompies, jeung Rezha Millea Patria Novela.

Sedengkeun dina séktor lalaki, Indonésia miboga Muhammad Rifqi Fitriadi, Rifqy Sukma Ramadhan, Christopher Rungkat, jeung Imam Maruf Achad.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *