109.995.752 Jiwa Geus Divaksin Lengkep

(ANTARA/ Naim)

Wasunda, Warta – Kementerian Keséhatan RI ngalaporkeun lobana 109.995.752 warga Indonésia geus meunang dosis vaksin COVID-19 lengkep nepi ka Jumaah 24 Désémber 2021.  Warga nu narima dua dosis vaksin ieu nambajan lobana 698.681 urang.

Keur jumlah panarima vaksin dosis kahiji nambahan 920.409 urang sahingga ayeuna jadi 155.414.524 urang. Kemenkés ogé nyebutkeun panarima dosis vaksin ka tilu geus nepi ka 1.280.673 urang sabab aya panambahan 2.091 urang.

Kemenkés ogé ngarilis targét sasaran vaksinasi lobana 208.265.720 jiwa.

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *