News Update Archives – Wasunda

  • 3 jam yang lalu
  • (0) Comment

Foto: Humas Kota Bandung Tim Satuan Tugas (Satgas) Pamariksaan Sato Kurban Pemerintah Kota (Pémkot) tos kawit diterjunkeun ka lapangan. Dumasar…

  • 1 hari yang lalu
  • (0) Comment

Shopee Liga 1 nu diantosan ku arurang téh ternyata tos dijadwalkeun di sasih Oktober 2020. Akhirna, masyarakat Indonesia tiasa deui…

  • 1 hari yang lalu
  • (0) Comment

Foto : Humas Kota Bandung Tim Gugus Tugas Covid-19 Bandung bakal ngalakukeun pamariksaan rapid test ka 600 wargi nu di…

  • 2 hari yang lalu
  • (0) Comment

Foto: Pemprov Jabar Gugus Tugas Penanggulangan Covid-19 Jawa Barat, bakal ngarubah lima warna zona dina nga-leveling atawa nangtukeun level kawaspadaan…

  • 2 hari yang lalu
  • (0) Comment

Foto: Situs Resmi GTPP Covid-19 Panularan virus Covid-19 masih aya di Indonesia. Dumasar ti data Badan Kesehatan Dunia (WHO), Negara… Foto: situs resmi Kemenkumham/ Zeqi Menteri Hukum dan Ham Yasonna Laoly nyebat ékstradisi Maura Pauline Lumowa sanes akhir ti prosés… Foto: Situs Resmi Pemkot Cimahi Wali Kota Cimahi Ajay Muhammad Priatna nu ogé jadi Ketua Palang Mérah Indonesia (PMI) Kota… Foto: situs resmi Humas Bandung Dinten ayeuna, kaping 13 Juli 2020 tos lebet ka tahun ajaran baru sakola di tingkat… Cimahi statusna ayeuna nyaéta zona konéng level kawaspadaanna di Jawa Barat. Dumasar ti situs resmi Pemkot Cimahi, Pa Ajay salaku… Universitas Padjadjaran (Unpad) kerja sama sareng Gugus Tugas Percepatan Penanganan Covid-19 Jawa Barat ngayakeun rapid test Covid-19 kanggo peserta sareng…