News Update Archives – Laman 3 dari 16 – Wasunda

Menyajikan berbagai informasi berupa berita terkini dan teraktual dengan berbagai macam topik pilihan yang berada di jawa barat dan sekitarnya

Pemerintah Daérah (Pémda) Provinsi Jawa Barat nampi panghargaan janten Provinsi Terbaik (Juara1) dina Kategori  Targét Pelayanan KB diluhur 75.000 Akséptor… Pemerintah Kota (Pémkot) Bandung bakal gera-gera nata ogé nertibkeun para Pedagang Kaki Lima (PKL) pasar tumpah ogé pasar kagét. Margina,… Foto: tribunjabar.id Pihak Polresta Tasikmalaya nyebarkeun foto acuk wanoja nu kapèndak tos maot, di kolam renang Kalurahan Sukamaju Kaler, Kacamatan… Foto: Tribunjabar.id Ibu rumah tangga diserang gajala karacunan masal di Kampung Gunung Ranji, Kacamatan Kersamenak, Kalurahan Kersamenak, Kacamatan Kawalu, Kota… Sumber ilustrasi : M. Hasanudin Sakabéhna jalma pasti hayang sakola anu luhur, boga kaélmuan anu manfaat jang batur, sareng hirup… Kawasan Sains dan Téknologi Padjadjaran, ayeuna hadir dina tata kelola anyar nu jadi  unit usaha semi otonom nu gaduh kabébasan… Salami pandemi ieu, ampir sadaya konsér di Indonésia khususna konsér internasional nu diayakeun di Indonésia dibatalkaeun ku sabab aya virus… Kampung Tangguh Nusantara “Lembur Tohaga Lodaya” di Kecamatan Cidadap nambihan. Saatos Kelurahan Hégarmanah sareng Kelurahan Ciumbuleuit, ayeuna Lembur Tohaga Lodaya… Salaku wujud kapadulian ka masyarakat nu kadampak pandemic Covid-19, Télkomsél liwat program “Télkomsél Peduli” masih donasi saageung Rp. 2 miliar… Pémprov Jawa Barat liwat Gugus Tugas Percepatan Penanganan Covid-19 Jawa Barat dugi ka ayeuna tos ngalaksanakeun rapid test ka 209.898…