News Update Archives – Laman 2 dari 16 – Wasunda

Menyajikan berbagai informasi berupa berita terkini dan teraktual dengan berbagai macam topik pilihan yang berada di jawa barat dan sekitarnya

Foto: humas.bandung.go.id Wali Kota Bandung, Odéd M. Danial ngadukung prosés uji klinis vaksin Covid-19. Salian tos ngaliwatan prosédur penelitian nu… Foto: Dok Polda Lampung Minggu ieu aya nu unik di sosial média, saatos kamari WaSunda ngabahas ngeunaan Listy Chan nu… Foto: covid19.go.id Kasus Positif Covid tembus 100.303 kasus. Jumlah kumulatif ieu nambihan ku ayana panambahan kasus anyar saseueur 1.525 kasus… Foto: humas.bandung.go.id Kepala Dinas Pangan dan Pertanian (Dispangtan) Kota Bandung, Gin Gin Ginanjar janten peserta terbaik dina Pendidikan dan Pelatihan… Foto: infopublik.id Polri netepkeun Brigjén Pol Prasetijo Utomo (BJPPU) jadi tersangka kasus pembuatan surat jalan palsu kanggo buronan kasus hak… Sumber ilustrasi: waklaba.blogspot.com Suganda (38) nalayan asal Kabupatén Indramayu leungit kaléléd ku ombak anu gedé tur jangkung. Masarakat anu aya didinya… foto : tribunjabar.id Mantan Sekretaris Daerah (Sekda) Kota Bandung, Edi Siswadi, nu ayeuna masih kenéh ngahuni lapas Sukamiskin, kéngéng deui… Lahan tambang khususna galian keusik nu tos teu berfungsi atau ijinna teu diperpanjang kedah dibalikeun janten fungsu awal. Bakal langkung… Gugus Tugas Percepatan Penanggulangan Covid-19 Jawa Barat mikéngingkeun sakola di Kab. Sukabumi nus tos lebet kawasan zona héjo kanggo ngagelar… Gubernur Jawa Barat nu ogé janten Ketua Gugus Tugas Percepatan Penanganan Covid-19 Jawa Barat, Ridwan Kamil tos netepkeun bakal ngawiran…